Πέμπτη 20 Ιουν 2024
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Συνδρομητικές Υπηρεσίες

Γιατι Συνδρομητικό?

Η ιστοσελίδα του www.sistimatakias.gr ξεκίνησε να λειτουργεί στις 10 Απριλίου του 2010 με την μορφή BlogSpot και σε άκρως ερασιτεχνικό μοτίβο, ένας αρθογράφος και μια παρέα 20-30 ατόμων από το facebook, έχτισαν μια παρεϊστικη στοιχηματική στέγη. Τα χρόνια όμως πέρασαν, η παρέα μεγάλωσε και οι απαιτήσεις όλων αυξήθηκαν...

Πλέον υπάρχει ανάγκη για έσοδα ώστε να διατηρηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας με σκοπό και την περαιτέρω βελτίωση αυτών.  Αρθρογραφούν σε σταθερή βάση 15 tipsters oι οποίοι σπαταλούν σημαντικό χρόνο από την προσωπική τους ζωή για μελέτη και αρθρογραφία ώστε να εξυπηρετηθεί  με επιτυχή αποτελέσματα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γκάμα των απαιτήσεων των χιλιάδων αναγνωστών του site μας. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες της ιστοσελίδας  η οποία πλέον αποτελεί Νόμιμη Εταιρεία και αποδίδει υψηλά ποσοστά φόρων επι των εσόδων της στο ελληνικό κράτος  είναι αρκετές και δαπανηρές.


Eπιπλέον  λόγω της αυξανόμενης  επισκεψιμότητας αναγκαστικά μεταβήκαμε  και σε επαγγελματικό ιδιόκτητο νοικιασμένο server το κόστος του οποίου είναι σημαντικό. Πλέον μπορούμε να εξυπηρετήσουμε περισσότερους επισκέπτες και ταχύτερα χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος όπου η ιστοσελίδα εξαφανιζόταν συχνά πυκνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πέραν όμως των σημαντικών οικονομικών αναγκών που έχουν δημιουργηθεί υπάρχουν και άλλοι λόγοι σημαντικοί για εμάς ώστε να προβούμε σε αυτήν την αλλαγή, λόγοι που ωστόσο δεν θα ήθελα να αναφέρω δημόσια. Aπλά να πω, πως θα είναι προς όφελος των επισκεπτών του site, κυρίως για αυτούς που θα έχουν ολική πρόσβαση σε αυτό με συνδρομή, αλλά και για αυτούς που θα έχουν πρόσβαση μόνο στο ελευθερο τμήμα του.


Οπότε και προτάσσω την λογική των οικονομικών αναγκών που έχουν δημιουργηθεί προκειμένου η εταιρεία να παραμείνει υγιής και να συνεχίσει να υφίσταται ως έχει και με σκοπό την περαιτέρω βελτίωσή της στην παροχή υπηρεσιών προς τους αναγνώστες της.

Τέλος να πω πως στο μεγαλύτερο μέρος του Site (editorial, betnews, special  tips και κάποια ματς μπανκας)  η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη για όλους.

Mια μικρού κόστους συνδρομή θα υπάρχει για όσους επιθυμούν να έχουν ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στην ιστοσελίδα μας καθώς και σε αρκετές προτάσεις μπάνκας όπου θα είναι ''κλειδωμένες''.


 

Ερωτήσεις που γίνονται συχνά :


Πως γίνομαι συνδρομητής .

Η διαδικασία είναι απλούστατη.
Στη δεξιά στήλη υπάρχει ένα πινακάκι  ‘’Είσοδος μέλους’’ – ‘’Εγγραφή’’ . Κλικάροντας πάνω στο ‘’εγγραφή’’ εμφανίζεται μια φόρμα όπου συμπληρώνουμε τα στοιχεία που μας ζητούνται. Ολοκληρόνοντας την διαδικασία αυτή γίνεστε μέλος του site

Από εκεί και πέρα αν κάποιος επιθυμεί να γίνει συνδρομητής κλικάρει στο ‘’Ανανέωση Συνδρομής’’, εμφανίζονται οι τρόποι πληρωμής και πραγματοποιεί την αίτηση συνδρομής. Χρειάζεται σε περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό η αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής ώστε να ενεργοποιηθεί η συνδρομή. 


 

Ποιος ο λόγος να γίνω Συνδρομητής ?

- Κερδοφορία. Το www.sistimatakias.gr λειτουργεί από τον Απρίλη του 2010 και αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή για τις επιτυχίες του. Από τις αρχές του 2014 εισήλθε σε πιο επαγγελματικά επίπεδα  με πιστοποιημένο αρχείο στατιστικών και με πάνω από 10.000 καταγεγραμμένα πονταρίσματα τα οποία στο σύνολό τους παρέχουν σημαντικό κέρδος και με υψηλά νούμερα ποσοστών Roi (Return On Investment). Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα, υπάρχουν απτές αποδείξεις  και όχι λόγια του αέρα. Πλέον στην δεξιά στήλη του site υπάρχει και πινακάκι με τα στατιστικά στοιχεία των ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ μας ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

- Αξιοπιστία. Έγκυροι, διεθνώς αναγνωρισμένοι στην πλειοψηφία τους Tipsters με συμμετοχή σε ξένα κλειστά φόρουμ και πετυχημένες πορείες σε διεθνούς φήμης betting sites όπως το betrush.com και το blogabet.com εγγυώνται αποκλειστικά infos και αξιοπιστία κερδών σε πορεία χρόνου.

- Ενημέρωση. Oι συνδρομητές θα λαμβάνουν άμεσα μέσω mail τις προτάσεις προς στοιχηματισμό οι οποίες θα συνοδεύονται από έγκυρες και διασταυρωμένες αναλύσεις. Οι προτάσεις αυτές θα αναγράφουν σε κάθε ενημέρωση αν είναι privates ή ελεύθερες ώστε να διευκόλυνεται ο συνδρομητής στο διαχωρισμό και το ειδικό βάρος των picks που λαμβάνει.


Ποιο είναι το κόστος της Συνδρομής και τι μου παρέχει αυτή ?

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής είναι 50 ευρώ.  Ωτσόσο υπάρχουν και κάποια πιο οικονομικά πεκέτα . Οι τρεις διαδοχικοί μήνες συνδρομής έχουν κόστος 130 ευρω . Η εξάμηνη συνδρομή έχει κόστος 210 ευρω , σχεδόν 30% έκπτωση !!!!  Στην τελευταία περίπτωση πρόκειται για 1+ ευρώ την μέρα. Το ποσό είναι αστείο αν αναλογιστώ ότι για να κάνει κάποιος μηνιαία συνδρομή σε κάποιους διεθνούς φήμης tipsters της ιστοσελίδας ματς στην Blogabet θα πρέπει να πληρώσει πάνω από 350 ευρώ !!! Προσωπικά εκτιμώ ότι η συνδρομή στο sistimatakias.gr αξίζει πολύ μεγαλύτερο ποσό από το υπάρχον.

Επιπλέον πιστεύουμε πως διατηρώντας κάποιος συνδρομή για την παροχή από την πλευρά μας στοιχηματικών πληροφοριών δεν πληρώνει για να κάνει το χόμπι του αλλά επενδύει. Αν κάποιος ποντάρει την μέρα από 10 ευρώ και πάνω, τι αξία έχει το 1+ ευρώ ημερησίως προκειμένου να έχει αποκλειστική ενημέρωση πολλές φορές για άκρως ενδιαφέρουσα ειδησεογραφία που ευνοεί στο έπακρο το ποντάρισμά μας και αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να έχουμε κέρδη?

Κοιτώντας κάποιος τα στατιστικά του site μας μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν πληρώνει στην ουσία κάνοντας συνδρομή αλλά θα πληρώνεται ο ίδιος!

Επιπλέον στο site μας καταγράφονται όλα τα ''επίσημα'' πονταρίσματά μας. Θα ξέρει ο καθένας αν είναι κερδισμένος η χαμένος από τα προγνωστικά μας της ιστοσελίδας μας . Ελάχιστα sites το κάνουν αυτό. Και ακόμα λιγότερα συνδρομητικά. Θέλει ψυχή και αυτοπεποίθηση για να το κάνεις αυτό. Ωστόσο τούτο είναι και το τίμιο απέναντι στον αναγνώστη της για κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα που προσφέρει συνδρομητικά η μη προγνωστικά. Εμείς θα είμαστε εδώ με σχέση ειλικρίνειας απέναντι στα μέλη μας αλλά και στους υπόλοιπους αναγνώστες μας και στις ήττες και στις νίκες και θα καταγράφουμε όλα τα πονταρίσματα τα οποία θα υπάρχουν σε αρχείο ώστε να μπορεί να τα δει ανά πάσα ώρα και στιγμή όποιος θελήσει.

Υπάρχει Εγγυημένο κέρδος?

Στον τζόγο ποτέ δεν υπάρχει εγγυημένο κέρδος και αυτό οφείλουμε να το γνωρίζουμε όλοι. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνά από χέρι μας ωστε να έχουμε θετικό πρόσημο κάτι το οποίο έχουμε καταφέρει και σε μεγάλο βαθμό τα τρία τελευταία (!) χρόνια που έχουμε πιστοποιημένο αρχείο στατιστικών των πονταρισμάτων μας και τα οποία ξεπερνούν τα 5.000. Ο αριθμός αυτός είναι αρκετά μεγάλος για να υπάρχουν σαφή συμπεράσματα των επιδόσεών μας.
Αναφορικά να πω ότι το Yield των συνδρομητικών πονταρισμάτων αγγίζει την στιγμή που γράφω το εντυπωσιακό, για μια ομάδα 15 ανθρώπων που καλύπτει σχεδόν όλα τα αθλήματα από κάθε γωνιά του πλανήτη, το 17% !!! Ποσοστό ομαδικό μιας ιστοσελίδας που δεν θα βρει κανείς ούτε στα πιο δυνατά παγκοσμίως sites με πολλάπλάσιο κόστος συνδρομής από το δικό μας (σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει και επί 20 το κόστος της συνδρομής).


Γιατί πρέπει να βάλω τα στοιχεία μου κατά την εγγραφή?

Χρειαζόμαστε να γνωρίζουμε τα βασικά στοιχεία των μελών μας προκειμένου να μπορούν να αποσταλούν τα αντίτιμα - αποδείξεις συνδρομής, μέσω ταχυδρομείου, για όσους επιθυμούν να παραλάβουν την απόδειξή τους. Τα προσωπικά δεδομένα των συνδρομητών μας προστατεύονται αυστηρά.

Πως μπορώ να πληρώσω τη συνδρομή?

Οι μέθοδοι πληρωμής της συνδρομής σας είναι 2.

Α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Β. Μέσω Paypal.


Και στις 2 περιπτώσεις πρέπει να κάνετε είσοδο στην ιστοσελίδα μας και να πάτε στο Menu Χρήστη πατώντας το κουμπί Συνδρομές. Έπειτα ''κλικάρετε''.. Ανανέωση Συνδρομής. Εκεί σας έχει 2 επιλογές. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή μέσω Paypal.

Για κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Αν επιλέξετε με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό σας εμφανίζεται η φόρμα επιλογής 2 Τραπεζικών Λογαριασμών με τα IBAN και το Όνομα του Δικαιούχου. Επιλέγετε σε ποια Τράπεζα θέλετε να αποστείλετε τα χρήματα και ύστερα πατάτε υποβολή αίτησης. Η Αίτηση στέλνετε αυτόματα σε μας και αναμένουμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο [email protected]. Το ότι πατήσατε αίτηση υποβολής πληρωμής δεν σημαίνει ότι πληρώσατε Συνδρομή. Για να πληρώσετε μπορείτε είτε μέσω του Web Banking σας είτε σε κατάστημα Τράπεζας. Υποχρεωτικό κατά την κατάθεση των χρημάτων σας είναι να μας βάλετε ως αιτιολογία το email που έχετε στην ιστοσελίδα μας.

Για κατάθεση μέσω Paypal.

Επιλέγετε κατάθεση μέσω Paypal και αυτόματα μεταφέρεστε στην πλατφόρμα της Paypal. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμής, μας έρχεται η αίτηση υποβολής πληρωμής μέσω Paypal και σας ενεργοποιούμε τη συνδρομή.Πόσες συνδρομητικές προτάσεις προτείνονται κάθε μέρα και τι αποδόσεις έχουν .

Γενικά δίνουμε λίγες συνδρομητικές προτάσεις καθημερινά  για να μπορείτε να ποντάρετε ευέλικτα.  Ειδικά  όσοι παίζουν σχετικά μεγάλα ποσά. Τι εννοώ?  Αν πχ βγάζαμε 12 συνδρομητικά μαζί , κάποιος  που ποντάρει σεβαστά ποσά δεν μπορεί να ακολουθήσει.  Οπότε και ξεφεύγουμε από τα όρια της πραγματικότητας των στατιστικών μας αφού δεν είναι εφικτό να ακολουθήσει πιστά κάποιος. Εδώ  έχουμε συγκεκριμένο πλάνο σαν ομάδα για τον τρόπο που θα προωθηθούν οι προτάσεις μας . Καθημερινά λοιπόν βγαίνουν από ένα έως τρία συνήθως privates picks. Πιθανόν κάποια μέρα να μη μπει και κανένα συνδρομητικό και σε περίπτωση που δεν έχουμε την απαιτούμενη ειδησεογραφία - πληροφόρηση . Τα Σαββατοκύριακα πάλι που είναι πολύ μεγαλύτερη η ύλη και πιθανόν να έχουμε περισσότερες συνδρομητικές επιλογές προσπαθούμε να τις αναρτούμε με τέτοιο τρόπο ώστε  να είναι απολύτως διαχειρίσιμες... και σε καμιά περίπτωση μαζικά.
Τώρα όσον αφορά τις αποδόσεις, αυτές κυμαίνονται ως επί το πλείστον από το 1,75 έως και το 2,50 χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μονά αποδεκτά ματς, πιο σπάνια σε δυάδες ή κάποια παρολί μικρών αποδόσεων.


Ποια η διαφορά των Συνδρομητικών προτάσεων από τις ελεύθερες ?
 
Όλες οι προτάσεις που μπαίνουν στα πινακάκια μπανκάς, είτε είναι συνδρομητικές είτε όχι, είναι σημεία που πιστεύει ο εκάστοτε tipster που θα τις  αναρτήσει .
Τα συνδρομητικά ωστόσο είναι τα σημεία που ξεχωρίζουμε ως πιο δυνατά και τα οποία συνήθως έχουν ευνοϊκή ειδησεογραφία ή ακόμα και προσωπική πληροφόρηση  για κάποια δεδομένα προς την θετική έκβασή τους .
Λογικό λοιπόν είναι αυτές οι προτάσεις να έχουνε και πολύ μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε πορεία χρόνου. 
Ποια η σημασία των μονάδων δίπλα από κάθε πρόταση?

Οι μονάδες αυτές αποτελούν δείκτη των πιθανοτήτων επιβεβαίωσης του σημείου κατά την κρίση του αρθρογράφου του.

Η αναλογία μονάδας/ ποσού πονταρίσματος  έγκειται στην οικονομική στοιχηματική άνεση και επιθυμία του καθενός. Κάποιος πολύ συντηρητικός παίκτης μπορεί να ποντάρει  αναλογικά μισό ευρώ την κάθε προτεινόμενη μονάδα.  Κάποιος άλλος πιο άνετος μπορεί να ποντάρει και 2 ευρώ στην κάθε μονάδα και κάποιος ακόμα πιο εύρωστος  επί 5 φορές πχ την κάθε μονάδα. Εμείς λοιπόν δίνουμε το στίγμα της πίστης μας στο σημείο και από εκεί και πέρα  καθείς είναι υπεύθυνος  μετά για τα ποσά που θα ποντάρει.

Να κάνω και μια αναφορά στο γενικό πλάνο που δίνονται οι μονάδες αυτές.

Από 0-10 μονάδες είναι σημεία που δίνονται για να παιχτούν πολύ μικρό ποσό και δεν μπαίνουν στα συνδρομητικά μας.
Από 10-25 μονάδες είναι επίσης σημεία με περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης αλλά όχι για δυνατό πονταρίσματα, αντιθέτως.
Από 25 - 40 μονάδες  είναι σημεία κανονικού πονταρίσματος και αναλογικά με την τσέπη του καθενός.
Από 40 έως 50 μονάδες  πηγαίνουμε κάπως πιο δυνατά.
Από 50 έως 70 ποντάρουμε αρκετά δυνατά.

Οι συνδρομητικές προτάσεις μας είναι ως επί το πλείστον από 30 μονάδες και άνω.. 

Essential SSL