Πέμπτη 24 Ιουν 2021
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Editorial Δευτέρας

Editorial ΔευτέραςΚαλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η περασμένη εβδομάδα, πάμε να δούμε πως θα κυλήσει αυτή που διανύουμε ήδη.

Περιορισμένο το στοιχηματικό ενδιαφέρον της ημέρας, επιγραμματικά για όσους επιλέξουν να ασχοληθούν.


Ξεζουμισμένη η Ντιναμό Δρέσδης η οποία παίζε κάθε τρεις μέρες. Το πάλεψε με το Αμβούργο αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα ταξιδεύει στην έδρα της πρωτοπόρου ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ με την τελευταία να καθαρίζει την άνοδο με ενδεχόμενη νίκη. Ο άσσος στο -1 ασιατικό έχει τύχες, δύσκολα θα αντέξουν οι φιλοξενούμενοι τόσα επίπονα μαζεμένα παιχνίδια.

Βλέψεις για τριάδα έχει η ΣΤΙΑΜΑΝ η οποία ματς, όπως το αποψινό με την Φιλκίρ, οφείλει να τα καθαρίζει. Η φιλοξενούμενη θα παλέψει για την παραμονή και είναι σε θέση να τα καταφέρει, αν και θα χρειαστεί χρόνο να δέσει τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της. Μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Άσσος με όβερ για τη ΜΑΛΜΕ η οποία στοχεύει φέτος στην επιστροφή της στους τίτλους, η Μιάλμπι θα παλέψει για την παραμονή της αλλά το έργο της δεν αναμένεται εύκολο, καθώς θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση.

Προς τον άσσο τέλος η ΓΚΙΕΟΝΓΚΝΑΜ στην Κορέα. Κάκιστη η εικόνα των Γκρίνερς μέχρι στιγμής, με έντονο το επιθετικό πρόβλημα, σκληρή ομάδα η γηπεδούχος η οποία έχει ρόστερ για ψηλότερα και εδώ είναι σε θέση να πάρει τους 3 βαθμούς.


Αυτά τα λίγα για σήμερα. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.***Η σημερινή φώτο, από δελτίο φίλου του σάιτ. Καλοφάγωτα και πάντα επιτυχίες!
 


===================================================================
Essential SSL