Πέμπτη 20 Ιουν 2024
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικός ιππόδρομος

Ελληνικός ιππόδρομοςKαλημέρα φιλιππάκια και καλό μήνα.

Καταδρομικά πάω σήμερα καθώς δεν υπαρχει ελεύθερος χρόνος .
Μακάρι να άλλαζε ιπποδρομιακή μέρα η αγωνιστική.

Ωραίο γενικά πρόγραμμα από αγωιστικής οπτικής αλλά και στοιχηματικής.
Αρκετές αμφίρροπες διαδρομές και δεν αποκλείεται να έχουμε εκπλήξεις και υψηλές αποδόσεις.

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.
1200 μέτρα. Θα δώσω ελαφρύ προβάδισμα αστην συμπάθειά ΣΟΥΗΤ ΠΟΕΜ.  Ετρεξε διακριτικά στο ντεμπούτο της και σε μια απόσταση που μάλλον δεν είναι της απολύτου αρεσκείας της. Βλεποντας της καθημερινά στις προπονήσεις εκτιμώ ότι έχει καλή ποιότητα για τέτοιες αναμετρήσεις αν και θα πρέπει να χάσει μάλλον και κάνα κιλό. Έμπειρη η ΛΟΒΙΝΑ, διαθέτει ταχύτητα, θα μπει με τις πρώτες στην ευθεία και θα πρωταγωνιστήσει ...εκτιμώ. Καλή ποιότητα για τέτοια γκρουπ σίγουρα έχει και η νεοεμφανιζόμενη ΕΛΕΣΑ . Μερτικό και η πιο έτοιμη πλέον ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ. ..6-5-2-1.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
1400 μέτρα. Διαθέτει ποιοτική ανωτερότητα εδώ ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ  και στην κατηγορία αυτή μπορεί να αποδώσει βελτιωμένα και να πάρει τη νίκη. Αν δεν συμβεί αυτό υποψήφιοι θα είναι ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ και ο ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΜ. 1-2-5.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.

1200 μέτρα. Τρεγμένος ο ΦΛΟΟΥΙΝΓΚ ΜΑΤΖ , έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στο δίδυμο. Πολύ καλές δεξιότητες δείχνει στις προπονήσεις ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ και δεν αποκλείται να ''σκοράρει''.
ΣΟΥΗΤ ΜΑΡΑΚΙ και ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝ. δεν αγνοούνται μεταξύ άλλων σε μια κούρσα με πολλές πρώτες συμμετοχές και άρα ανοικτή γενικότερα. ..8-7-9-6 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.
1400 μέτρα, Εξαιρετικά εξελίξιμη η ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΪ , έρχεται από επιβλητική νίκη και θα της δώσω προβάδισμα. ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ η πιο κοντινή αντιπαλός της. Εν συνεχεία ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ και ΜΟΓΓΥ. .. 2-1-3-4.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
1400 μέτρα. Αουτσάιντερ εδω ο ΧΙΑΡΓ, ΔΕ ΓΟΥΪΚ . Είναι από τους ποιοτικότερους του ομίλου και τον περιμένω πλέον απολύτως έτοιμο. Και στο δίδυμο να μπει μια χαρα θα πληρώσει. Φαβορί ο ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ έχει μετρικό για τη νίκη. Αουτσαίνετρ εδ'ω μεγάλο ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ , θα έχει λογικ΄λα μια καλή θέση πάνω στην κούρσα και μπορεί να κάνει την έκπληξη στα πολύπλοκα παιχνίδια και όχι μόνο . Υπολογίσιμος και ο ΔΕ ΝΤΡΗΜ . 8-6-4-1 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
1800 μέτρα. Εντυπωσιακά στοιχεία στο Μαρκόπουλο μέχρι στιγμής από τον ΣΕΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ στις πρώτες νικηφόρες εμφανίσεις του. Αουτσάιντερ εδώ ο ΌΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ , φέρει ελαφρυά βάρη και μπορεί να φανεί ανταγωνιστικότατος. Αμέσως μετά οι πιο έμπιεροι ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ και ΝΕΪΣΑΝ . 5-6-2-1.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
1400 μέτρα. Μου άρεσει πολύ στο ντεμπούτο της σε σκληρό όμιλο η ΙΤΣΑΠΦΟΡΓΚΡΑΜΠΣΝΑΟΥ και θα της δώσω πρώτη τύχη. ΣΑΦΑΑΧ , ΑΛΕΪΦΑ και ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ ... 2-1-4-5.

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
1400 μέτρα. ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ , ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ , ΜΑΝΕΡΣ ΠΛΗΖ, ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ . 1-4-7-8. 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 

Essential SSL