Πέμπτη 20 Ιουν 2024
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικός Ιπποδρομος .. επανεκίννηση

Ελληνικός Ιπποδρομος .. επανεκίννησηΚαλησπέρα ΦΙΛΙΠΠΑΚΙΑ .

Χρόνια και ζαμάνια.
Αν η διεξαγωγή ιπποδρομιών διατηρηθεί να λαμβάνει χώρα εκτός των ημερών Σαββάτου και Κυριακής .. η στήλη εδώ θα επανέλθει κανονικά.
Το έχω διατυπώσει πολλές φορές ότι η Κυριακή δεν βολεύει καθόλου το ιπποδρομιακό στοίχημα και απορώ πως τόσο καιρό δεν μπορουν να το κατανοήσουν οι αρμόδιοι . Δεν μπορεί να έρθει νέος στοιχηματικά κόσμος στο χώρο τις Κυριακές , αυτό είναι ξεκάθαρο όταν την μέρα αυτή υπάρχει πανδαισία ποδοσφαιρικών και μπασκετικών επιλογών . Ο υποψήφιος πελάτης που δεν γνωρίζει από ιπποδρομιακό στοίχημα σου λέει ''ποιος ιπποδρομος ρε... ?, σήμερα έχει Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, Μπόκα - Ρίβερ, είναι τελευταία αγωνιστική στην Βραζιλία, ο τάδε τιπστερ έχει δώσει δυνατά το Λοκομοτιβ Ζαγκρεπ - Ριέκα γιατί πήρε στην ασία πακέτα το 2πλο ημίχρονο , τι αλογα και κουραφέξαλα μου λες εσύ ? ''
Ο ιπποδρόμος για να φέρει νέο κόσμο, όσο αυτό είναι εφικτό και που είναι και η μόνη του ελπίδα, πρέπει η αγωνιστική να διεξάγεται μέρα χωρίς πολλά στοιχηματικά άλλα γεγονότα.. μπας και βρεθεί σε κάνα πρακτορείο ο υποψήφιος πελάτης, ασχοληθεί για πρώτη φορά λίγο , γλυκαθεί και μπει στο μυαλό του ότι υπάρχει και αυτό το στοίχημα.

Γνώμη μου πάντα.

Ο νικητής του Ντέρμπι Ρεβάμπ μεταφέρθηκε στην Γαλλία όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Πάμε στο αγωνιστικό σκέλος, με το Μαρκόπουλο να ανοίγει .. με κεκλεισμένων των θυρών.

Τζακ ποτ στο Σκορ 6 που ξεκινά από την 5η ιπποδρομία ενώ θα έχουμε και δυο Σκορ 4 , το πρώτο περιλαμβάνει τις κούρσες 1η έως 4η και το δευτερο την 7 έως την 10η. 


Συνοπτικός θα είμαι .

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΙ και ΚΑΝΤΕΟ θα είναι τα φαβορί της κούρσας μια και ο πρώτος κάνει ντεμπούτο δείχνοντας στις προπονήσεις εξαιρετικά στοιχεία για τέτοιο επίπεδο διαδρομών και ο δεύτερος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.  Από εκεί και πέρα, μεταξύ άλλων, τύχη για έντονη διάκριση έχουν και οι ΦΙΛΤΣ, ΖΑΜΠΑΡΚΑΝ... 8 - 6 - 9 - 4.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ο ΝΤΑΠΠΕΡ ΝΤΑΝ τέρματισε στην δεύτερη θέση στο ντεμπούτο του και πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους αντιπάλους του. Πλέον πιο έμπειρος και πιο συστηματικά προετοιμασνένος εκτιμώ ότι τα φόντα να πρωταγωνιστήσει έντονα. ΠΕΝΡΟΣ, ΤΖΕΝΝΑΡΟ, ΑΜΠΙΕΝΤ δείχνουν ικανή και αυτοί για πρωταγωνιστική εμφάνιση . ..5 - 6 - 8 - 1 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
Αουτσάιντερ πιθανολογώ θα είναι εδώ ο πρωτοδιαγωνιζόμενος στον ελληνικό στίβο ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ  και θα πληρώσει η παρουσία τους στην άφιξη. Για τη νίκη μερτικό έχουν και οι ΡΑΣΚΑΤΤΕΡΣ ΜΠΕΪ , ΑΡΙΟΣ, ΑΣΤΡΕΟΣ ... 3 - 6 -1 - 2 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΙΟΥΛΕΪΤ και ΜΠΡΟΝΖΕ δείχνουν εδώ οι βασικές διεκδικήτριες της νίκης . Για την έκπληξη στα πολύπλοκα η ΑΝΤΙΟΠΗ . Δεν αγνοείται η γρήγορη ΡΕΝΤ ΜΑΧΑΡΑΝΙ. .. 4 - 6 - 2 - 9 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Με αουτσάιντερ εδώ θα πορευτώ . Ο ΚΟΝΤΙ ΚΙΝΓΚ δεν είναι από τα ενδεδειγμένα του ιπποδρομιακού τύπου. Μου άρεσε πολύ στην τελευταία νικηφόρα συμμετοχή του όπου έβγαλε και πολύ καλή επίδοση για τέτοιου διαδρομές. Και στο τρίο να μπει μια χαρά θα πληρώσει. Ο δυναμικός ΣΑΛΑΑΣΕΛ επιστρέφει στον ελληνικό στίβο και στις προπονήσεις δείχνει να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Αν ο ΑΝΣΙΕΝΤ ΣΙΤΥ ''συνενοηθεί'' με την αναβάτριά του εκτιμώ ότι θα παλέψει και για τη νίκη. Για την έκπληξη στα πολύπλοκα παιχνίδια ας υπολογιστεί και ο ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΑΡΛΟ .. σε μια κούρσα όπου όλοι οι διαγωνιζόμενοι ανεξαιρέτως έχουν μετρικό ... 4 - 6 - 1 - 5 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαιρετικά ανοικτή διαδρομή εδώ με τους περισσότερους ίππους να έχουν μερτικό ακόμα και για νίκη. Μεταξύ άλλων θα επιλέξω τους . Όποιος και να κερδίσει δεν θα μου κάνει καμιά εντύπωση. με κάθε επιφύλαξη λοιπόν..
Μεγάλο αουτσάιντερ εδώ η ΚΡ. ΤΖΟΥΛΙΑΚΙ, στην τελευταία συμμετοχή της όμως κοντραρίστηκε με πιο δυναμικούς αντιπάλους, δεν αποκλείω το γεγονός να βρει μια θέση με τους πρώτους κατά την διάρκεια της κούρσας καθότι διαθέτει αρχική ταχύτητα , να μπει στην ευθεία με προβάδισμα και εκείθεν να παλέψει μέχρι τέλους. Και στο τρίο να μπει , θα πληρώσει πάρα πολύ. ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ και ΑΓΓΕΛΟΣ έχουν καλές δεξιότητες για τέτοια γκρουπ. Εξελίξιμη η ΤΑΛΙΚΟΥΑ. ... 8 - 3 - 1- 4.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
..
Ο πανίσχυρος ΣΑΡΕΪ ΜΠΡΙΖ είναι αήττητος σε 5 συμμετοχές και παρά τα υψηλά βάρη του εκτιμώ ότι έχει τον πρώτο λόγο. Ο ανερχόμενος ΣΑΪΝΙΝΓΚ ΑΡΜΟΥΡ και ο μπαρουτοκαπνισμένος σε τέτοιες κούρσες ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ θα προσπαθήσουν να τον απειλήσουν.. 1 - 3 - 2 .

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΓΙΟΥ Ν.Κ.ΤΕΛ και ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ εκτιμώ ότι είναι στην πρώτη γραμμή για νίκη. Ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ είναι στα άγραφα του ιπποδρομιακού τύπου, έχει από τις καλές ωστόσο χρονομετρικές επιδόσεις και αν βρει καλή κούρσα μπορεί να κάνει την έκπληξη με την παρουσία του στην άφιξη. Με πουπουλένια βάρη ο εξελίξιμος ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ δεν αγνοείται μεταξύ άλλων ... 4 - 5 - 6 - 8 .

9Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ακόμα μια πολύ ανοικτή διαδρρομή . Πολλοί υποψήφιοι ακόμα και για νίκη και το ενδεχόμενο μεγάλων αποδόσεων ορατό. Ο ΦΕΝΖΑΛ εκτιμώ ότι έχει σπουδαίες δεξιότητες σε αυτό το γκρουπ και δεν κατανοώ γιατί δεν είναι στα προτεινόμενα του ιπποδρομιακού τύπου . Προσωπικά με βολεύει αφού θα πληρώνει και πολλά. Και στο δίδυμο να μπει μια χαρά θα πληρώσει. ΤΑΟΥΑΛΗΦ και ΣΟΥΗΤ ΜΑΡΑΚΙ έχουν εσωτερικά σταρτ και μπορούν να βρουν μια καλή θέση πάνω στην κούρσα ώστε να είναι σε επίκαιρη θέση στην τελική ευθεία. Δεν αγνοείται ο ΜΙΡΜΠΟΥΣ .. μεταξύ άλλων σε μια πολύ ανοικτή επαναλάμβάνω κούρσα. .. 3 - 8 - 9 - 6 .

10Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ , ΤΖ. ΤΡΕΖΟΥΡ , ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΟΥΡ , ΦΑΟΥΣΤΟ ... 9 - 5 - 6 - 3 .
 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 


Essential SSL