Πέμπτη 25 Ιουλ 2024
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Αουτσάιντερς εν δράσει

Αουτσάιντερς εν δράσειΓεια χαρά φιλιππάκια.

Ανοικτό το ιπποδρόμιο μόνο για ιδιοκτήτες, βάλτε όμως και κάνα ταμείο να μπορεί να ρίξει και κάνα προγνωστικό ο κόσμος.

Φουλ πρόγραμμα με 10 γεμάτες ιπποδρομίες .
Υψηλή δυσκολία προβλέψεων στις περισσότερες διαδρομές.

Πάμε στην ουσία αρκετά περιληπτικά.

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Εξαιρετικές εντυπώσεις αφήνει στις προπονήσεις ο ΛΟΠΑΣ και όλοι μιλάνε για τα καλύτερα για αυτόν. Ντεμπούτο και για τον ΓΟΥΕΪΒ ΠΑΟΥΕΡ που δεν θα πρ΄πει να αγνοηθεί. ΣΚΑΪ ΦΛΑΪΕΡ και ΓΚΡ. ΝΤΙΦΕΝΤΕΡ δεν αγνοούνται . .... 5-3-9-2 .

2H IΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.
ΦΕΝΖΑΛ και ΣΟΥΗΤ ΜΑΡΑΚΙ θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης κατα την άποψή μου . Διακρίθηκαν αμφότεροι πρόσφατα με τον πρώτο να προηγείται της δευτερης η οποία όμως είχε και κάποιες ατυχίες κατά την διάρκεια της κούρσας. Υπολογίσιμη και ο ΕΣΠΟΥΑΡ ΠΑΡΦΕ που σίγουρα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έχει δείξει μέχρι στιγμής στον ελληνικό στίβο.... 2-6-5 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Εξαιρετικά ανοικτή διαδρομή. Πάρα πολλές φοράδες έχουν μερικό ακόμα κι για νίκη. Σε αυτές τις περιπτώσεις αναζητω ίππους με πολύ μαγάλες αποδόσεις. Τέτοια περίπτωση θα είναι μάλλον η ΡΕΪΝΑ που είναι στα αζήτητα του ιπποδρομιακού τύπου. Δεν λέω να κερδίσει, και στο τρίο να μπει.. περιουσίες θα πληρώσει. Η μικρή απόσταση θα είναι στα υπέρ της ενώ δείχνει και καλή φόρμα στις προπονήσεις. ΖΟΡΟΣ ΓΚΕΡΛ , ΜΙΣ ΣΑΜΠΙΝΑ και ΣΟΥΗΤ ΠΟΕΜ σίγουρα έχουν καλή ποιότητα για τέτοια γκρουπ και μερτικό για τη νίκη. ... 7-4-6-8.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Αουτσάιντερ μεγάλο εδώ ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ , αν βρεθεί στις τιμητικές θέσεις , γιατί όχι και υψηλότερα αφού διάθετει ποιότητα καλή για τέτοια γκρουπ, .. θα πληρώσει πολύ καλά. ΚΟΜΑΝΤΕΡ ΠΡΟΤΖΙΟ, ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡ. και ΧΑΝΤΕΕΦ είναι άλογα με καλές δεξιότητες για αυτό το επίπεδο . .. 9-7-3-1.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Εξαιρετικά ανοιχτή σε προβλέψεις κούρσα. Συνεχίζω με φάντασμα. Ο ΣΕΡ ΓΚΑΝΙΑΝ θα είναι αουτσάιντερ στην κούρσα. Έχει μερτικό όμως κατά την προσωπική μου άποψη μια και έχει προηγηθεί στην τελευταία του συμμετοχή πολλων εκ των σημερινών του αντιπάλων. Μερτικό για τη νίκη μεταξύ άλλων και οι ΡΗΛΜ ΡΟΥΛΕΡ, ΓΚΛΟΜΠΑΛ ΣΙΦΤ και ΣΙΡ ΧΑΡΜΠΟΝΙ... 6-3-5-7.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Ισχυροί τριετείς και άνω στα 1300. Πολλά θα εξαρτηθούν εδώ από τον ρυθμό της κούρσας. Το ολιγομελές πάντως σχήμα δίνει ένα ακόμα + στον ισχυρότατο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ που μπορεί να διακριθεί με κάθε μορφή κούρσας. Ραγδαία εξελίξιμος ο ΣΑΪΝΙΝΓΚ ΑΡΜΟΥΡ. Αουτσαίντερ ο ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ .. 2-4-5 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Ακόμα μια κούρσα εξαιρετικά ανοικτή ακόμα και για τη νίκη. Σχεδόν άπαντες έχουν μερτικό διακρισης. Αουτσάιντερ εδώ η ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΖΟΥΛΙΑΚΙ , πήγε πρόσφατα πολύ δυνατά στην άρχη με αποτέλεσμα να κόψει στο τέλος. Με πιο σωστή κατανομή δυνάμεων σήμερα , έστω και στα περισσότερα μέτρα, εκτιμώ ότι έχει τα φόντα να διακριθεί. ΜΙΝΩΑΣ, ΚΟΒΕΡ ΤΖΑΡΤΖ και ΤΑΡΑΓΚΟΝ έχουν μερτικό για νίκη .. μεταξύ άλλων.  1-7-6-9 .

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Με εντυπωσιακό βιογραφικό από το εξωτερικό έρχεται ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ. Εξαιρετικά εξελίξιμος ο ΦΑΪΝΤΧΟΡΝ. Μπαρουτισμένος σε τέτοιες κούρσες ο ΟΒΕΡΣ ΔΕ ΓΚΑΝΣ . Δεν αγνοείται η ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΪ. .. 4-5-2-6.

9Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Ο ΣΑΜΤΕΪΣΤ δεν μας έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές του δυνατότητες. Στις προπονήσεις δείχνει εξέλιξη οπότε και περιμένω σήμερα να μας δείξει σημαντικό έυρος των ικανοτήτων του. ΦΡΕΝΤΣΜΑΝΣ ΚΡΗΚ και ΕΝΣΑΪΝ έχουν τύχη για νίκη. Για την έκπληξη στα πολύπλοκα ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤ. .. 5-2-1-3 .

10Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Ελαφρύ προβάδισμα για νίκη θα δώσω στον ΑΠΛΗΚΤΟΝ και εν συνεχεία στον ΔΕ ΝΤΡΗΜ . Ανερχόμενος και υπολογίσιμος ο ΝΤΡΑΜΝΑΝΤΡΟΚΙΤ. Δεν αγνοείται ο ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ . 3-5-4-2. 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 


Essential SSL