Πέμπτη 25 Ιουλ 2024
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ... με τα αουτσάιντερ να παραμονεύουν

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ... με τα αουτσάιντερ να παραμονεύουνΓεια χαρα φιλιππάκια .

Φουλ πρόγραμμα και σήμερα με 10 ιπποδρομίες με τις περισσότερες εξ αυτών να είναι και πολύ ανοικτές. Υπάρχει σαφώς μεγάλη δυσκολία προβλέψεων και εκτιμώ ότι θα έχουμε και σήμερα μεγάλες αποδόσεις .
Προσωπικά θα πορευτώ στα απλά παιχνίδια όπως τα γκανιαν και τα σύνθετα .

Έχω κατά νου να τιμήσω κάποια αουτσάιντερς.

Α, τώρα που το θυμήθηκα , τι όμορφα που θα ήταν να επανερχόταν και το σύνθετο φορκάστ στις επιλογές του ιπποδρομιακού παίκτη !

Για πάμε κάπως συνοπτικά..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κατά σειρά προτίμησης ΦΙΛΝΤΣ που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρόσφατο ντεμπούτο του, ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ και ΤΖΑΚ ΡΟΥΜΠΙ που και αυτοί δείχνουν να έχουν πολλά περιθώρια ανόδου.  Ο ΓΚΑΝ ( που δεν είναι εκ του GUN όπως γραφουν κάποια περιοδικά αλλά πρόκειται για τα αρχικά κάποιων ονομάτων Γ.Κ.Α.Ν) δείχνει κάπως βαρύς στις προπονήσεις και ειδικά όταν γκαλοπάρει μόνος του βγάζει μια ραθυμία. Όταν γκαλοπάρει με παρέα δείχνει μεγαλύτερη ευδιαθεσία. Πέρα ότι είναι συμπαθειά μου, είναι πολύ καλής γενεαλογικής προέλευσης και σύμφωνα με τα όσα έχω δει στις προπονήσεις εκτιμώ ότι μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην κούρσα... 8-4-7-1 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Αουτσάιντεράκι εδώ θα είναι η ΚΟΝΓΚΡΑΤΣΙΟΥΛΕΪΤ , έδειξε καλά στοιχεία για τέτοιες κούρσες στο ντεμπούτο της και εκτιμώ ότι θα έχει πρωταγωνιστική εμφάνιση. Θα πληρώνει περίπου τετραπλασιασμό στο γκανιάν υπολογίζω οπότε νομίζω ότι έχει αξία. Μερτικό για νίκη και το φαβορί Ρ. ΜΑΧΑΡΑΝΙ. Στην πρώτη γραμμή και η ΑΙΓΛΗ. Μπορεί να απέτυχε προχθές η ΜΠΡΟΝΤΕ αλλά σίγουρα η εμφάνιση αυτή δεν είναι αντιπροσωπευτική των ικανοτήτων της. .. 5-7-1-6 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Μεγάλο αουτσάιντερ εδώ ο ΧΑΑΦΕΛ, πάλεψε προχθές στην κούρσα του κατακτώντας την τρίτη θεση, σήμερα τον περιμένω ακόμα πιο έτοιμο ενώ τα επιπλέον μέτρα εκτιμώ θα είναι στα υπέρ του. Και στο τρίο να μπει καλά θα πληρώσει. Βλέψεις για νίκη και ο φαβορί ΕΞΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΡ που προηγήθηκε του προαναφερθέντος στην πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση. Δεν αγνοούνται  ΡΑΣΚΕΤ, ΜΠΕΪ και ΤΖΥΠΣΥ ΡΟΚΕΡ... 8-2-6-7  .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ο ΤΖΕΝΑΡΟ θα βρεθεί με τους πρώτους κατά την διάρκεια της κούρσας και περιμένω να μπει στην ευθεία με προβάδισμα και να πρωταγωνιστήσει. Κοντινός αντίπαλος δείχνει ο ΝΤΡ. ΝΤΕΖΕΡΤ. Καλές περγαμηνές για τέτοια γκρουπ έχει ο νεομφενιζόμενος στο Μαρκόπουλο ΛΟΝΙΣΕΡΑ. Δεν αφνοείται ο ΕΣΚ. ΔΕ ΡΕΪΝ. .. 5-3-8-1.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαιρετικά ανοικτ'η διαδρομή με σχεδόν όλους να έχουν μερτικό στην κούρσα. Θα δώσω προβάδισμα στην ΑΜΠΕΡΣΑΝΤ . Από εκεί και πέρα ΧΑΡΜΠ. ΣΙΤΥ, ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ . Στα πολύπλοκα ας μην αγνοηθεί το πολύ μεγάλο αουτσάιντερ η ΕΥΡΙΔΙΚΗ. ..1-8-4-3.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Αουτσάιντερ εδώ ο ΟΛΥΜΠΙΚ ΣΠΙΡΙΤ , εκτιμώ ότι έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. ΝΕΪΤΣΟΥΡΟΠΑΘ και ΠΕΝΡΟΣ στην πρώτη γραμμή. Σίγουρα ο ΑΜΠΙΕΝΤ είναι ίππος με σπουδαίες δεξιότητες για τέτοια γκρουπ απλά χρειαζεται συγκεκριμένες συνθήκες διαδρομής , και σήμερα είναι πιθανό να τις βρει. 6-5-7-1 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
Κούρσα που όλα είναι πιθανά. Εξαιρετικά ανοικτή.. και .ολοι κυμαίνονται σε παρόμοια χρονομετρικά επίπεδα στην απόσταση αυτή. Με ρίσκο θα επιλέξω τους ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ , ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ, ΙΜΣΙΣ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ, ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ. .. 3-5-6-2.

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Πιο έτοιμος πλέον ο ΦΑΟΥΣΤΟ .. του δίνω την πρώτη τύχη. ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ και ΓΚΡ, ΜΠΕΑΡ από κοντά. Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΙΤΖ θα προτιμούσε μεγαλύτερη κάπως απόσταση αλλά σε περίπτωση που ανοιξει ο ρυθμός θα έρθει με πολλές δυνάμεις στα τελευταια μέτρα. 1-3-4-2 .

9Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Υπερεχουν σε ταχύτητα ΤΟΥΤΙ ΦΡΟΥΤΙ και ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ και αν δεν ανοίξουν υπέρμετρα το ρυθμό τους θα παλέψουν για τη νίκη. ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ και ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ δεν αγνοούνται μεταξύ άλλων. .. 6-5-4-7.

10Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Αουτσάιντερ εδώ ο ΤΟΥΛΟΥΝΑ, εκτιμώ έχει μερτικό στην κούρσα. Και στο τρίο να μπει καλά θα πληρώσει.
Ο ΑΛΑΝΑΡΙ έχει παλέψει σε πιο σκληρές αναμετρήσεις και έχει τον πρώτο λόγο. Σε φορμα βρίσκονται ΚΡΗΤΙΚΌΣ ΤΖΟΥΛΙΑΚΙ και ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ ... 5-1-7-3.
  
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 

Essential SSL