Πέμπτη 25 Ιουλ 2024
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Bet365 παρουσίαση

Bet365 παρουσίαση

Η Bet365 είναι μία από τις λίγες στοιχηματικές εταιρείες όπου χρησιμοποιούμε εδώ στο  sistimatakias.gr

Στοιχηματικός κολλοσός παγκοσμίως, είναι εκ των κορυφαίων τα τελευταία χρόνια και στην ελληνική στοιχηματική αγορά.

Πάμε να δούμε κάποια από τα χαρακτηραικά της όπου την έκαναν εκ των δημοφιλέστερων εταιρειών .

άμε να δούμειημοφιλ

Η Bet365 διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και ειδικών επιλογών ανά ματς. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τέννις, e-sports  (που τις μέρες του κορονοϊού έγιναν πολύ δημοφιλή),  waterpolo,   μηχανοκίνητα αθλήματα,σνούκερ και πολλές άλλες αθλητικές διοργανώσεις προσφέρουν πελώριο εύρος στοιχηματικών αγορών.

Επιπλέον στην Βet365 υπάρχει και ιπποδρομιακό στοίχημα, το οποίο αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην ιστοσελίδα μας καθώς από την έναρξή της υπήρχε ιπποδρομιακή στήλη με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ποσοστά yield και καθαρών κερδών.

Η  Βet365 προσφέρει πολλές στοιχηματικές παροχές και δυνατότητα ελιγμού στους πελάτες της με ευχέρεια και ταχύτητα. Tα..  Cash Out , Edit Bet ( επεξεργασία ήδη τοποθετημένου στοιχήματος) , Betbuilder (συνδυαστικός στοιχηματισμός γεγονότων από το ίδιο ματς)  προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στον σύγχρονο τρόπο στοιχηματισμού.  

Πολύ σημαντικό .. η ασφάλεια των συναλλαγών, ένας ακόμα λόγος που συμβάλει στο να είναι η bet365 στην κορυφή των προτιμήσεων, πάντα με σεβασμό στο νόμιμο και υπεύθυνο παιχνίδι.

Προσφέρει δωρεάν ζωντανή μετάδοση σε πάρα πολλά γεγονότα.

Εκ των κορυφαίων και στο live betting χωρίς να ταλαιπωρεί στην αποδοχή των live στοιχημάτων.

Επιπλέον η Bet365 προσφέρει καθημερινές προσφορές* (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) . όπως .. μπόνους ποδοσφαίρου , μπόνους μπάσκετ , μπόνους παρολί,  επιστροφή στην λευκή ισοπαλία , cash out , cash out  για περιορισμένο χρόνο, φτιάξε αγορά ,.. κ.α


Η εγγραφή και η ταυτοποίηση είναι πολύ απλή υπόθεση στην Bet365
Συμπληρώνετε τα πεδία με τα απαιτούμενα στοιχεία  (χώρα διαμονής, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση), εισάγετε τα στοιχεία του εγγράφου ταυτοποίησης που θα χρησιμοποιήσετε (ταυτότητα ή διαβατήριο), τα στέλνετε στο αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης και τέλος.


Κατάθεση και ανάληψη. Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν με όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Neteller, Skrill,  Paysafe, κ.λπ.) και φυσικά μέσω των ελληνικών τραπεζών με κάρτες VISA, Mastercard και Maestro. Για τις περισσότερες από τις παραπάνω επιλογές, υπάρχει όριο ανάληψης και κατάθεσης από 5 ευρώ ενώ η ανάληψη γίνεται από το ίδιο πορτοφόλι ή τράπεζα που έγινε κατάθεση.
 

Η bet365 προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες της στον Ελλαδικό χώρο σύμφωνα με το άρθρο 50 του νόμου 4002/2011. Δραστηριοποιείται σε πάνω από 200 χώρες και έχει άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα και την Κύπρο ( bet365 cy) λειτουργεί νόμιμα υπό την Lucky Stream Limited, η οποία είναι αδειοδοτημένη στη Μάλτα (MGA).

 

*+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 21+

 

 
Essential SSL