Σαββάτο 05 Δεκ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Vamos Latinistas:Δράση παντού...γκολ με το τσουβάλι!

Vamos Latinistas:Δράση παντού...γκολ με το τσουβάλι!
Καλησπέρα φιλαράκια και πιστά κοπρόσκυλα της στήλης. Αυτό το ΠΣΚ έχουμε γεμάτο πρόγραμμα σε όλη τη Λατινική Αμερική και το ταμπλό διαθέτει αξιόλογα ζευγάρια για ποντάρισμα. Όπως είδατε και το περασμένο ΠΣΚ ανέβηκαν αρκετά λαιβ πικς μετά τις 00:00 και το ίδιο αναμένεται να γίνει και αυτό. Δυστυχώς για μερικούς είναι αρκετά αργά, λόγω ώρας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο καθώς οι ώρες μας δεν συμβαδίζουν με τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Όπως όμως έχω ξαναπεί...το χρήμα βγαίνει πάντα το βράδυ! Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει με μια γρήγορη ματιά από τα πρωταθλήματα που έχω επιλέξει.

ΧΙΛΗ

Ελ κλάσικο το Σάββατο με την αγαπημένη μου Ντε Τσίλε να υποδέχεται την μισητή Κολο Κολο. Οι Ινδιάνοι είναι ένα σκαλί καλύτεροι σαν ομάδα από την Αζουλ και θα τους δώσω ένα μικρό προβάδισμα με το Ασιατικό +0.0.Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, έχουν ήδη μπεί πριβειτ στον πίνακα 2 ματσάκια στα οποία οι αποδόσεις πλέον είναι στα τάρταρα. Σαν Λουις - Αουντάξ Ιταλιάνο και Ουατσιπάτο - Αντοφαγάστα θα μπούν και αυτά πινακάκι καθώς τα Οβερ τους είναι αρκετά αξιόλογα. Αμφίσκορο στο Εβερτον - Ικικε και μικρό προβάδισμα στον Άσσο της Κονσεπσιόν.

ΜΕΞΙΚΟ

Από τους τρελομεθύστακες έχω ξεχωρίσει το Over 2.5 στα Πούμας - Τολούκα και Λαγκούνα - Πατσούκα. Υπάρχει αξία στον Άσσο των "Ασπρων" Κοκορων με την ανύπαρκτη εκτός έδρας Ατλας. Δεν θα ανοιχτώ πολύ με Μεξικό καθώς την Τετάρτη υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική και τα ζευγάρια μου αρέσουν καλύτερα.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Σε καλό μομέντουμ τα τσογλάνια της Παραγουάης και υπάρχουν ζευγάρια που υπόσχονται αρκετά τέρματα. Έναρξη από σήμερα με το Ιντεπεντιεντε - Λιμπερτάδ και συνέχεια με τα Γκουαρανί - Νασιοναλ & Σπορτίβο - Σερο Πορτενιο. Ενδεχομένως κάποιο από αυτά να μπεί και πινακάκι.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Αξιόλογο Over 2.5 στο Νασιναλ - Γουοντερερς με την τιμή του 1.90 να προκαλεί αρκετά! Στήριγμα ο Άσσος της Ντεφενσόρ με αντίπαλο την Σισλευ και αξιόλογο το Over 2.5 στο Σουντ Αμερικα - Ρασινγκ.

Από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχω ξεχωρίσει τις εξής αναμετρήσεις:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ : Over 2.5 στα Βελεζ - Μποκα και Σαν Λορεντζο - Σαρμιεντο.
ΒΟΛΙΒΙΑ : Over 2.75 στα Σπορτ Μποις - Δε Στρονγκεστ και Μπλουμινγκ - Ρεαλ Ποτοσι.

Αυτά ως μια πρώτη ματιά και θα υπάρξουν αρκετά περισσότερα κατά τη διάρκεια του ΠΣΚ. Όπως έγραψα και στην αρχή, το Live θα είναι πλούσιο κυρίως Σάββατο και Κυριακή μετά τις 00:00. Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και καλά ξενύχτια σε όλα τα πιστά κοπρόσκυλα.

Vamos Latinistas.
SirOver.
Essential SSL