Σαββάτο 05 Δεκ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Vamos Latinistas:Βραδινά κοπρόσκυλα στις επάλξεις!

Vamos Latinistas:Βραδινά κοπρόσκυλα στις επάλξεις!
Χαιρετίζω όλους τους φίλους αλλά και τα πιστά κοπρόσκυλα του μεσονυχτίου. Είχα καιρό να γράψω και σκόπευα να ξεκινήσω τη στήλη από τη νέα σεζόν (01.09) αλλά τελικά η δράση στη Λατινική με ανάγκασε να βγώ online νωρίτερα. Είχαμε κάνει ένα μικρό break αυτό τον καιρό στο Vamos Latinistas αλλά τα λέγαμε από την ομάδα στο FB και στα σημεία μπάνκας. Αυτό το ΠΣΚ έχουμε σχεδόν πλήρη δράση στη Λατινική και θα πάμε γρήγορα να δούμε τι έχουμε με μια πρώτη ματιά στα σημαντικότερα πρωταθλήματα.

ΧΙΛΗ

Ήδη ένα παιχνίδι έχει μπεί στη μπάνκα μας και θα προστεθεί ακόμα ένα. Αυτό είναι ο Άσσος της Έβερτον απέναντι στην ΟΧίγκινς. Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα από το λιμάνι και δείχνει ότι μπορεί και πάλι φέτος να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη η ΟΧίγκινς σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την περσινή ομάδα. Η φυγή του Ινσουαράλδε δεν δείχνει να έχει καλυφθεί και η ομάδα πραγματικά δείχνει ασύνδετη.Μεγάλη δυσκολία και στο σκοράρισμα με τον Ρολε - γερο Καλάντρια να παλεύουν μόνοι τους. Υπάρχει αξία στη νίκη της Έβερτον και θα την κρατήσουμε στις τιμές του διπλασιασμού.

ΜΕΞΙΚΟ

Έχουν μπεί για τα καλά οι μεθύστακες στα βράδια μας και μάλιστα έχουν ξεκινήσει με γεμάτες τις φαρέτρες. Υπερβολικό το Over 2.5 στο 1.90 της Λεον με την Μοντερεί και φαντάζει αδύνατο να μην πονταριστεί από εμένα. Και οι 2 ομάδες δείχνουν σε καλό επιθετικό μομέντουμε και δεν θα έδινα το πικ αυτό πάνω από 1.70. Δεύτερο πικ είναι ο Άσσος της Τολούκα με αντίπαλο τη Νεκάξα στο 1.80. Θεωρώ την Τολούκα ως μία ομάδα που μπορεί να καθαρίσει όλα τα ματς στην έδρα της και μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι μπορεί. Ομάδα που παίζει με μεγάλη προσοχή σε όλα της τα εκτός αλλά στα εντός αλλάζει παντελώς ρυθμό. Το υψόμετρο είναι και αυτός παράγοντας για να στηρίξει το σημείο μας.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Με φόρα έχει ξεκινήσει η Γκουαρανί ακόμα ένα πρωτάθλημα και στο ντέρμπι με την Ολύμπια αναμένω να μπούν αρκετά τεμάχια. Το Over 2.5 θα είναι η επιλογή μου και από εκεί και πέρα θα κρατήσω το G/G & Over 2.5

ΠΕΡΟΥ

Καπάκια η έναρξη του Κλαοσούρα για τους Περουβιανίστας με αρκετές ομάδας να παλεύουν για τη σωτηρία τους. Δύο από αυτές αγωνίζονται σήμερα και θα τις προτείνω για ποντάρισμα. Τα σιχάματα της Αλ.Ατλέτικο υποδέχονται τη νεοφώτιστη Καντολάο και με 2 σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ τους θέλουν τους 3 βαθμούς για να μην μπλέξουν σε μπελάδες. Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο σε καμία από τις 2 ομάδες και θεωρώ υποερβολικό το Under 2.5 στο 1.90-2.00. Θα το κρατήσω και θα πώ και ευχαριστώ. Αργότερα η Αουριτσ υποδέχεται την Καχαμάρκα και καίγεται για τη νίκη. Η Καχαμάρκα εκτός παίζει αρκετά κλειστά και η Αουριτς θα δυσκολευτεί αρκετά στο να σκοράρει. Το Under 2.5 στο 1.65 είναι το πρώτο σημείο που μπορώ να κρατήσω για ποντάρισμα.

Από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα δεν έχω κρατήσει ακόμα κάτι ενδιαφέρον. Η Ουρουγουάη (Κλαοσούρα) ξεκινάει αυτό το ΣΚ και θα περιμένω να δώ τις 2-3 πρώτες αγωνιστικές τους. Οτιδήποτε νεότερο θα το δείτε στη μπάνκα μου.

Καλή επιτυχία και καλά ξενύχτια σε όλους τους κόπρους!

Vamos Latinistas.
SirOver.
Essential SSL