Σαββάτο 05 Δεκ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Vamos Latinistas:Λατίνοι παντού..επίθεση & ντου!

Vamos Latinistas:Λατίνοι παντού..επίθεση & ντου!
Χαιρετίζω όλα τα πιστά κοπρόσκυλα της στήλης αλλά και του φίλους της σελίδας. Αυτό το ΠΣΚ έχουμε Λατίνικη δράση 100% καθώς ξεκινάει και το πρωτάθλημα Αργεντινής οπότε τα βράδια μας θα είναι γεμάτα σε όλα τα γούστα. Πάμε να δούμε τι έχω κρατήσει με μια πρώτη ματιά από τα πιο σημαντικά πρωταθλήμα. Περού αυτό το ΠΣΚ δεν θα έχουμε.

ΧΙΛΗ

Ήδη ένα παιχνιδάκι έχει μπεί στη μπάνκα μας και αναμένεται ακόμα ένα. Έχουμε ελ κλασικο στη Χιλή με την Κολο Κολο να υποδέχεται την Ντε Τσίλε. Το Over 2.5 φαντάζει υπερβολικό στο 1.80 και δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό. Over 2.5 και στο Παλεστίνο - Σαν Λουις καθώς είναι από τα αγαπημένα παραδοσιακά ζευγάρια που προσφέρουν γκολ και θέαμα τα τελευταία χρόνια.

ΜΕΞΙΚΟ

Δεν πάει άλλο στην Τολούκα και πλέον νικάει! Το 1.75 με αντίπαλο την Πουέμπλα φαντάζει υπερβολικό στα μάτια μου και για ακόμα μια Κυριακή θα την στηρίξω. Υπό άλλες συνθήκες ο Άσσος δεν θα έδινε πάνω από 1.50! Υπερβολικά μου φαντάζουν τα Over στο Αζουλ - Μοντερει (2.10+) και Λεον - Λαγκούνα (2.05). Θα τα κρατήσω χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Η Γκουαρανί υποδέχεται τη Νασιονάλ και για ακόμα μια αγωνιστική θα κρατήσω το Over 2.5 σε αυτό το παιχνίδι. Εναλλακτικά αγοράζεται και το G/G & Over 2.5

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Η Τζουνιορ προελαύνει σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δείχνει ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Μεσοβδόμαδα έστω και δύσκολα (χωρίς τον Τεοφ.Γκουτιερες) καθάρισε με 1-0 τους Μιγιοναριος για το Κύπελλο και πέρασε στην επόμενη φάση. Για το πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ονσες Καλδας και θεωρώ πως το διπλό είναι αρκετά υψηλό για τα μεχρι τωρα δεδομένα. Κρατάω το 2(0.0) σε αξιόλογες αποδόσεις μέχρι στιγμής.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Με τα μπούνια ξεκίνησε η Πενιαρόλ και δείχνει ότι φέτος μπορεί το κάτι παραπάνω. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Λιβερπουλ και το Over στο 1.70 θα αποτελέσει επιλογή μου.

Αυτά για πρώτη εικόνα από Λατινική και θα αναμένουμε και τα Ασιατικά ανοίγματα για τις επόμενες μέρες. Οτιδήποτε ουσιαστικότερο στο Live αλλά και στο πινακάκι της μπάνκας μου. Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και καλά ξενύχτια σε όλους τους κόπρους!

Vamos Latinistas!
SirOver.
Essential SSL