Σαββάτο 05 Δεκ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Vamos Latinistas:Όταν η Ευρώπη "κοιμάται"...!

Vamos Latinistas:Όταν η Ευρώπη "κοιμάται"...!
Χαιρετίζω και πάλι όλους τους φίλους και τους πιστούς κόπρους του μεσονυχτίου. Δεν βγήκε την περασμένη Παρασκευή η στήλη λόγω κάποιων αναβαθμίσεων που κάναμε στη σελίδα με αποτέλεσμα να μην έχω χρόνο να γράψω για τα παιχνίδια. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλή αρχή στη νέα σεζόν με χαμηλά στακες αλλά με θετικό πάντα πρόσημο. Πάμε να δούμε τι έχουμε για αυτό το ΠΣΚ. Να υπενθυμίσω ότι δεν θα υπάρχει αγωνιστική στο Μεξικο λόγω του φονικού σεισμού που έγινε μέσα στην εβδομάδα.

ΧΙΛΗ

Παραδοσιακό ζευγάρι με πλούσιο θέαμα και γκολ το Κολο Κολο - Σαν Λουις απόψε τα μεσάνυχτα. Αξιόλογο το 1.70 στο Over 2.5 και το κρατάμε με ασφάλεια. Με συνταγή Παλέρμο θα πάει η Εσπανιόλα στην έδρα της Αντοφαγάστα και τα λίγα τέρματα έχουν αξία στο 1.70. Ο Μαρτιν έχει φτιάξει ομάδα τσιμέντο καθώς γνωρίζει ότι μετά τη φυγή του Σαλομ και του Τσουριν δεν υπάρχουν επιθετικοί ανατικαταστάτες για να παίξουν το επιθετικό ποδόσφαιρο που όλοι θαυμάσαμε στους Εσπανικος. Έχει τσιμεντώσει την άμυνά του και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για ακομα μια αγωνιστική θα κοντράρω τους Σταυροφόρους της Κατόλικα στην έδρα της Τεμουκο. Το Ασιατικο +0.25 στην Τεμούκο μου κάνει και για τους πιο συντηρητικούς προσφέρεται το 1Χ.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Δυνατό ζευγάρι με πλούσιο θέαμα αναμένεται το Σερο - Γκουαρανι. Η Σερο προέρχεται από μεσοβδόμαδη ήττα και αποκλεισμό στην "καυτή" Μπαρανγκίγια με 3-1 από την Τζούνιορ. Το όνειρο για πρόκριση στην επόμενη φάση του Σουνταμερικάνα για μένα είχε τελειώσει από το πρώτο ματς στην Παραγουάη και ο επαναληπτικός ήταν καθάρα για να επιβεβαιωθεί η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι. Η Γκουαρανί θα κατέβει να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και το 1.80 στο Over 2.5 φαντάζει υπερβολικό στα μάτια μου. Το κρατάμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχουμε και μεγάλο ντέρμπι με την Λιμπερταδ να υποδέχεται την Ολιμπια αλλά ακόμα δεν έχω βρεί κάτι ενδιαφέρον στο ματς.

ΠΕΡΟΥ

Μάχημα τα Περουβιάνια για ακόμα ένα ΠΣΚ θα είναι στο επίκεντρο του στοιχηματιμού. Ντέρμπι μίσους στη Λιμα με την Αλιάνσα να υποδέχεται την "προβληματική" Κριστάλ. Κρατάω τον Άσσο στο 2.10 καθώς θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η Αλιάνσα είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την Κριστάλ. Υπερβολικό μου φαντάζει το Over 2.5 στο σημερινό παιχνίδι της Σαν Μαρτιν με αντίπαλο τη Καχαμαρκα. Το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Κρισταλ και αναμένω και τις 2 ομάδες να προσφέρουν γκολ και θεάμα. Τα 2αρια που κυκλοφορούν στο Over θα αποτελέσουν επιλογή μου. Τίμιο το 1.70 στο Over 2.5 της Ουανκάγιο με αντίπαλο την Ουνιον Κομερσιο καθώς και οι 2 ομάδες προέρχονται από υψόμετρο και δεν θα έχουν πρόβλημα στο γρήγορο παιχνίδι.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Η αγαπημένη σε όλους πλεον Τζουβενιλ έχει γίνει το πουλέν του κάθε Οβερακια. Αυτή την αγωνιστική παίζει με την "ορεξάτη" Ντε Βαγιε και αναμένεται να προσφέρει και πάλι πλούσιο θέαμα. Οι μπουκ είναι τώρα ψιλιασμένοι και προσφέρουν το Over σε χαμηλές τιμές. Αξία στο Ασιατικό Over 2.75 και για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν ασιατικά πικς στο τίμιο Οβερ 2.5

Αυτά τα ολίγα σαν μια πρώτη ματιά για τους αγώνες της Λατινικής και οτιδήποτε ουσιαστικότερο στο πινακάκι μας.

Vamos Latinistas!
SirOver.
Essential SSL